Ma van az a holnap

2014-11-27 Off By admin

Megjelent Miskolczi Attila könyve

Ma van az a holnap címmel megjelent Miskolczi Attila karate mester könyve. Az alkotó a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke, a Goju-ryu karate stílus egyik hazai vezetője, 6. danos mester, Shihan (tanárok tanítója). Megközelítésében a karate nem egy sport, hanem az élet kihívásaira felkészítő tevékenység, amelynek művelése bármely életkorban bárki számára lehetőségként adott.

miskolcziakonyborito

Miskolczi Attila ezt a könyvet ahelyett írta, hogy meghalt volna. Arról, ahogyan élt, vagy inkább, ahogyan az élet történt vele, és ahogyan az történik velünk is. Arról a holnapról, amely mindannyiunkhoz eljő majd. Tizennégy szókimondó történet attól, aki: “Felment a kétszáztizenhat méter magas hídra, majd leugrott…” Zavarba ejtően őszinte, és éppen olyan nyers, mint a valóság.

Ízelítő Miskolczi Attila Ma van az a holnap című könyvéből:

“Kitotyogtam hát a híd szélére, majd óvatosan hátrafordultam. Ilyenkor szokták azt írni, hogy megcsodálták a távoli hegyek felhőbe vesző ormait, vagy a mélyben kanyargó folyó halovány csillogását, esetleg más ilyen baromságokat. Ha valaki ilyen magasról leugrani készül, az mindent lát…”