Karate edzések Bp. 15

Karate edzések Bp. 15

Karate edzések Budapest XV kerületében!

Karate és önvédelem oktatás nemtől és kortól függetlenül!

Tanulj nemzetközileg elismert tanároktól!

Tóth István Sensei 4. dan, Harcosok Családja Harcművészeti Egyesület, FB/Harcosok Családjawww.karateoktatas.hu

Budapest, 15. kerület, Kikötő Közösségi Ifjúsági Sziget,

Száraznád u. 5. (Budapest. 15. Nyírpalota u. 38-40)

+ 36 20 982 3114 | +36 70 333 3383

Gyerek karate

Gyerek karate XV kerület!

Edzéseinken megtanulod, hogyan legyél képes megvédeni magad, hogyan tudj túllépni korlátaidon. Ha már elmúltál 5 éves , és szeretnél egy jó helyen edzeni, ahol nem csak ugrabugrálnak, akkor itt a helyed! Rengeteg remek program vár téged is. A karate oktatása, nem csak arról szól, hogy csinálj sok fekvőtámaszt, meg ugrálj, mert ehhez nem szükséges egy jó tanár. De ahhoz mindenképp, hogy egy jó kiállású, magabiztos, de mellette kellően tisztelettudó ifjú titán váljék belőled!

Szóval, ha szeretnél:

  • Magabiztos
  • Jó kiállású
  • Határozott
  • Kellően edzett

Akkor itt a helyed! Mesteri karate oktatást a következő helyen kaphatsz, egy 4. dan-os karatetanártól!

Nyugodtan szólj barátaidnak is! Együtt jobb!

Budapest XV, Nyírpalota út 38-40

Szerda 17:30 – 18:30

Péntek 17:00 – 18:00

Helyszín: Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget
1156 Budapest, Száraznád utca 5.
(Nyírpalota út 38-40.)
 

Felnőtt Karate

Karate edzések felnőtteknek! Karatét elkezdeni felnőttként, nem probléma! Nálunk nem tudsz kiöregedni a karatéból, nem versenyzünk, csak önmagunkkal! Harcművészetet tanulni nem más mint a játékos versenyből átlépni egy magasabb szintre. A verseny mint olyan a harcművészet egy alacsonyabb szintje, egy korlátok közé zárt mozgásforma! Korlátozott mozgás, korlátozott életkor, és súly. Ha csak a versenyzés dominál számodra , akkor sajnos itt nem találod meg számításaidat!

Ha szeretnél, a harcművészet magasabb szintjével megismerkedni, ami nem korlátozódik az életkorra, állóképességre, és fontosabb számodra az hogy Önmagadhoz képest légy napról napra jobb és jobb akkor itt a helyed!

Haladó, és felnőtt edzéseinken a karate mélységeivel – finomságaival kezdünk foglalkozni, mely kiterjed a testi és szellemi állóképesség fejlesztésére is.

A karate tanulásának alapcélja: képességet szerezni az összes személyes erő felhasználására és ellenőrzésére.

A KARATE harcművészet, amely nem a mindenkori győzelmet keresi, hanem a személyiséget csiszolja azokkal a tapasztalatokkal, amiket a céltudatos edzéseken szerzünk. Természetesen felhasználható önvédelemre is, ez elsősorban a fokozatosan nehezülő, rendszeres edzéseknek köszönhető, melyek a testet kemény, erős és használható fegyverré alakítják. Az edzések megtanítanak a test és szellem teljes ellenőrzésére, aminek következménye, hogy felemelkedünk a maximális kontroll, önkritika és megértés szintjére. A mindennapi edzések tapasztalataival a harcművész mélyebb ismereteket szerez az emberi érzésekről, sikerekről és bukásokról, ami a testet és a lelket egyaránt erősíti. Felnőtt karate, nem más, mint ennek megértése, és karate útján keresztül ennek elsajátítása.

Budapest XV, Nyírpalota út 38-40

Szerda 18:30 – 19:30

Péntek 18:00 19:00 

Magánedzés – 

Önvédelmi Oktatás

Az egyéni edzés (magánedzés) lényege, hogy az edzés majd minden eleme személyre szabható. Az edzés ideje, irama, keménysége egyaránt igazodik a tanítvány elképzeléseihez, lehetőségeihez, tehetségéhez. Egyéni edzést azonban a nevével ellentétben természetesen egyszerre többen is igénybe vehetik. Kétségtelenül ez a leghatékonyabb formája az oktatásnak, ugyanakkor ennek a legmagasabb a tandíja.

Ha a tanulás hatékonyságát tekintjük a legfontosabb szempontnak, akkor a legjobb eredmény a különböző típusok kombinálásával érhető el. A csoportos edzéseken tanultakat az egyéni foglalkozásokon lehet igazán jól kicsiszolni, így lehet igazán a karate mélységeit megismerni.

 

Edzés a közeledben

Sensei Tóth István4. dan,

Budapest, XV.  Thököly u 77

+36703333383

+36 20 9823114

Iratkozzon fel a Youtube-csatornánkra!

Megosztás