‚ÄúHARCOSOK CSAL√ĀDJA‚ÄĚ HARCMŇįV√ČSZETI EGYES√úLET

A 21. sz√°zad rohan√≥ vil√°g√°ban, az √°lland√≥ v√°ltoz√°sok k√∂z√∂tt nagyon neh√©z a csal√°dok, k√∂z√∂ss√©gek akt√≠v, harmonikus egy√ľttl√©t√©t megteremteni, a tart√≥s, val√≥di √©rt√©kek ‚Äď t√∂bbek k√∂z√∂tt a tisztelet, hŇĪs√©g, becs√ľlet, kitart√°s, √∂nfegyelem, szorgalom, kreativit√°s, eg√©szs√©ges √©s akt√≠v √©let ‚Äď tiszteletben tart√°s√°t √©s fiatalabb gener√°ci√≥k r√©sz√©re t√∂rt√©nŇĎ √°tad√°s√°t biztos√≠tani. Egyes√ľlet√ľnk a harcmŇĪv√©szet kicsik √©s nagyok, felnŇĎttek √©s gyerekek, csal√°dok sz√°m√°ra t√∂rt√©nŇĎ oktat√°s√°val k√≠v√°nja a fent felsorolt √©rt√©kek elsaj√°t√≠t√°s√°t seg√≠teni, s egyben hozz√°j√°rulni a r√©sztvevŇĎk testi-lelki eg√©szs√©g√©nek megŇĎrz√©s√©hez, fizikai √©s szellemi fejlŇĎd√©s√©hez kinek-kinek saj√°t k√©pess√©gei √©s adotts√°gai szerint.

A szabadidŇĎ hasznos elt√∂lt√©s√©n kereszt√ľl l√°that√≥v√° k√≠v√°nja tenni e fejlŇĎd√©st b√°rmely koroszt√°lyban, s eg√©szs√©gi √°llapotban.

A karate mint harcmŇĪv√©szet c√©lja, a k√ľzdŇĎsportokkal ellent√©tben,  nem az ellenf√©l legyŇĎz√©se, hanem √∂nmagunk fejleszt√©se √©s t√∂k√©letes√≠t√©se ‚Äď s mint ilyen, kort√≥l √©s nemtŇĎl f√ľggetlen√ľl javasolhat√≥ mindenki sz√°m√°ra. Az edz√©sek sor√°n nem csak a testi, de a lelki, szellemi, mor√°lis fejlŇĎd√©s is sz√°mottevŇĎ lehet. Az ott tanultak az √©let minden ter√ľlet√©n, a mindennapokban is j√≥l hasznos√≠that√≥ak , legyen sz√≥ tanul√°sr√≥l vagy munk√°r√≥l. √Ėnmagunk megismer√©se, a kitart√°s, a koncentr√°lt figyelem, kondicion√°lis k√©pess√©geink √©s szoci√°lis interakci√≥ink  fejlŇĎd√©se hozz√°j√°rul ahhoz, hogy jobban boldoguljunk a mindennapokban, sikeresebben birk√≥zzunk meg az utunkba ker√ľlŇĎ kih√≠v√°sokkal, s helyes d√∂nt√©seket hozzunk.   Ir√°nyzatunk tradicion√°lis Okinawai Goju-Ryu. A Magyar Karate-Do Sz√∂vets√©ghez tartozunk,amely a Karate-Do International Renmei (KDIR) tagszervezete. A KDIR az Okinawa Goju-ryu Karate-do Kyokai ‚ÄďJundokan nevŇĪ nemzetk√∂zi st√≠lusszervezethez tartozik.

Egyes√ľlet√ľnk el√©rhetŇĎs√©ge

Telefon: 06 20 982 31 14 (Tóth István Alelnök)

Email: harcosokcsaladja@gmail.com

Székhely: 1158 Budapest, Drégelyvár u. 3

Adószám: 18739419-1-42

Föv nytsz: 01-02-0016056

L√©pjen vel√ľnk kapcsolatba