FelnŇĎtt karate edz√©sek

FelnŇĎtt karate edz√©s, Budapest t√∂bb pontj√°n!

Karat√©t elkezdeni felnŇĎttk√©nt, nem probl√©ma! N√°lunk nem tudsz ki√∂regedni a karat√©b√≥l, nem versenyz√ľnk, csak √∂nmagunkkal! HarcmŇĪv√©szetet tanulni nem m√°s mint a j√°t√©kos versenybŇĎl √°tl√©pni egy magasabb szintre. A verseny mint olyan a harcmŇĪv√©szet egy alacsonyabb szintje, egy korl√°tok k√∂z√© z√°rt j√°t√©k! Korl√°tozott mozg√°s, korl√°tozott √©letkor, √©s s√ļly. Ha csak a versenyz√©s domin√°l sz√°modra , akkor sajnos itt nem tal√°lod meg sz√°m√≠t√°saidat!

Ha szeretn√©l, a harcmŇĪv√©szet magasabb szintj√©vel megismerkedni, ami nem korl√°toz√≥dik az √©letkorra, √°ll√≥k√©pess√©gre, √©s fontosabb sz√°modra az hogy √Ėnmagadhoz k√©pest l√©gy napr√≥l napra jobb √©s jobb akkor itt a helyed! Nemzetk√∂zi iskol√°nk imm√°r t√∂bb mint 45 √©ves .

Halad√≥, √©s felnŇĎtt edz√©seinken a karate m√©lys√©geivel – finoms√°gaival kezd√ľnk foglalkozni, mely kiterjed a testi √©s szellemi √°ll√≥k√©pess√©g fejleszt√©s√©re is.

A karate tanul√°s√°nak alapc√©lja: k√©pess√©get szerezni az √∂sszes szem√©lyes erŇĎ felhaszn√°l√°s√°ra √©s ellenŇĎrz√©s√©re.

A KARATE harcmŇĪv√©szet, amely nem a mindenkori gyŇĎzelmet keresi, hanem a szem√©lyis√©get csiszolja azokkal a tapasztalatokkal, amiket a c√©ltudatos edz√©seken szerz√ľnk. Term√©szetesen felhaszn√°lhat√≥ √∂nv√©delemre is, ez elsŇĎsorban a fokozatosan nehez√ľlŇĎ, rendszeres edz√©seknek k√∂sz√∂nhetŇĎ, melyek a testet kem√©ny, erŇĎs √©s haszn√°lhat√≥ fegyverr√© alak√≠tj√°k. Az edz√©sek megtan√≠tanak a test √©s szellem teljes ellenŇĎrz√©s√©re, aminek k√∂vetkezm√©nye, hogy felemelked√ľnk a maxim√°lis kontroll, √∂nkritika √©s meg√©rt√©s szintj√©re. A mindennapi edz√©sek tapasztalataival a harcmŇĪv√©sz m√©lyebb ismereteket szerez az emberi √©rz√©sekrŇĎl, sikerekrŇĎl √©s buk√°sokr√≥l, ami a testet √©s a lelket egyar√°nt erŇĎs√≠ti. FelnŇĎtt karate, nem m√°s, mint ennek meg√©rt√©se, √©s karate √ļtj√°n kereszt√ľl ennek elsaj√°t√≠t√°sa.

Budapest, 15. ker√ľlet, Th√∂k√∂ly u.¬† 77¬†

Tel: 06 70 3333383

Tóth István 

SZERDA – P√ČNTEK

18:00 – 19:30