Felnőtt karate edzések

Felnőtt karate edzés, Budapest több pontján!

Karatét elkezdeni felnőttként, nem probléma! Nálunk nem tudsz kiöregedni a karatéból, nem versenyzünk, csak önmagunkkal! Harcművészetet tanulni nem más mint a játékos versenyből átlépni egy magasabb szintre. A verseny mint olyan a harcművészet egy alacsonyabb szintje, egy korlátok közé zárt játék! Korlátozott mozgás, korlátozott életkor, és súly. Ha csak a versenyzés dominál számodra , akkor sajnos itt nem találod meg számításaidat!

Ha szeretnél, a harcművészet magasabb szintjével megismerkedni, ami nem korlátozódik az életkorra, állóképességre, és fontosabb számodra az hogy Önmagadhoz képest légy napról napra jobb és jobb akkor itt a helyed! Nemzetközi iskolánk immár több mint 45 éves .

Haladó, és felnőtt edzéseinken a karate mélységeivel – finomságaival kezdünk foglalkozni, mely kiterjed a testi és szellemi állóképesség fejlesztésére is.

A karate tanulásának alapcélja: képességet szerezni az összes személyes erő felhasználására és ellenőrzésére.

A KARATE harcművészet, amely nem a mindenkori győzelmet keresi, hanem a személyiséget csiszolja azokkal a tapasztalatokkal, amiket a céltudatos edzéseken szerzünk. Természetesen felhasználható önvédelemre is, ez elsősorban a fokozatosan nehezülő, rendszeres edzéseknek köszönhető, melyek a testet kemény, erős és használható fegyverré alakítják. Az edzések megtanítanak a test és szellem teljes ellenőrzésére, aminek következménye, hogy felemelkedünk a maximális kontroll, önkritika és megértés szintjére. A mindennapi edzések tapasztalataival a harcművész mélyebb ismereteket szerez az emberi érzésekről, sikerekről és bukásokról, ami a testet és a lelket egyaránt erősíti. Felnőtt karate, nem más, mint ennek megértése, és karate útján keresztül ennek elsajátítása.

Budapest, 15. kerület, Thököly u.  77  

Tel: 06 70 3333383
Tóth István 

Helyszín:

Budapest, 15. kerület, Thököly u.  77  

+36 70 333 3383

7 ok miért érdemes karatézni!

A karate lényege nem az ellenfélen aratott győzelem, hanem saját gyengeségeinken és határainkon való túllépés.