Adód 1%-ával segítsd a Harcosok Családja Harcművészeti egyesületet

Kedves Adózók!

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a „Harcosok Családja Harcművészeti Egyesület ” számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a „Harcosok Családja Harcművészeti Egyesület ” javára, amennyiben egyesületünk céljaival egyetért. 2024-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, és folytatását.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a „Harcosok Családja”
Harcművészeti Egyesület működését! 

ADÓSZÁMUNK: 18739419-1-42

 
 Harcosok Családja Harcművészeti Egyesület az egészséges életmódért és a családok testi-lelki egészségéért.
 

A 21. század rohanó világában, az állandó változások között nagyon nehéz a családok, közösségek aktív, harmonikus együttlétét megteremteni, a tartós, valódi értékek – többek között a tisztelet, hűség, becsület, kitartás, önfegyelem, szorgalom, kreativitás, egészséges és aktív élet – tiszteletben tartását és fiatalabb generációk részére történő átadását biztosítani. Egyesületünk a harcművészet kicsik és nagyok, felnőttek és gyerekek, családok számára történő oktatásával kívánja a fent felsorolt értékek elsajátítását segíteni, s egyben hozzájárulni a résztvevők testi-lelki egészségének megőrzéséhez, fizikai és szellemi fejlődéséhez kinek-kinek saját képességei és adottságai szerint. A szabadidő hasznos eltöltésén keresztül láthatóvá kívánja tenni e fejlődést bármely korosztályban, s egészségi állapotban.   A karate mint harcművészet célja, a küzdősportokkal ellentétben,  nem az ellenfél legyőzése, hanem önmagunk fejlesztése és tökéletesítése – s mint ilyen, kortól és nemtől függetlenül javasolható mindenki számára. Az edzések során nem csak a testi, de a lelki, szellemi, morális fejlődés is számottevő lehet. Az ott tanultak az élet minden területén, a mindennapokban is jól hasznosíthatóak , legyen szó tanulásról vagy munkáról. Önmagunk megismerése, a kitartás, a koncentrált figyelem, kondicionálós képességeink és szociális interakcióink  fejlődése hozzájárul ahhoz, hogy jobban boldoguljunk a mindennapokban, sikeresebben birkózzunk meg az utunkba kerülő kihívásokkal, s helyes döntéseket hozzunk.

1 szazalék felajánlás

Kérünk, hogy adód 1%-val támogass minket,

 hogy mi is támogathassunk! 

Ne feledd: ha a NAV tölti ki az adódat, vagy a munkáltatód, külön jelezned kell, hogy kinek szeretnéd adni az adó 1% -át!

ADÓSZÁMUNK: 18739419-1-42

Vélemény, hozzászólás?