Karate edzés 15. kerület 1

Karate és önvédelem oktatás nemtől és kortól függetlenül!

A karate harcművészet, amely nem a győzelmet keresi, hanem a személyiséget csiszolja azokkal a tapasztalatokkal, amiket a céltudatos edzéseken szerzünk. A karate kombinálja az összes technikát, és megtanít arra, hogy minden mozdulatot teljes fizikai és szellemi koncentrációval hajtsunk végre. A mindennapi edzések tapasztalataival a harcművész mélyebb ismereteket szerez az emberi érzésekről, sikerekről és bukásokról, ami a testet és lelket egyaránt erősíti, továbbá magasszínitű önvédelmi jártasságot is ad.

Karate edzés 15. kerület 2

A Harcosok Családja Harcművészeti Egyesület, edzésvezetője, Tóth István 4. dan-os karatemester aki már több mint 20 éve foglalkozik Goju-Ryu karatéval. Edzésein, - mellőzve a versenyeztetést - minden korosztály, legyen az 3 éves, vagy 60 éves, megkapja a fejlődéséhez szükséges iránymutatást, így mindenki előtt nyitott az út a fekete övig, és tovább.
Nemzetközi iskolánk immár több mint 45 éves múltra tekint vissza, mely több országgal is szoros együttműködésben dolgozik. Kiemelten fontos a tradicionális Okinawai mesterekkel való kapcsolat tartás, illetve a nemzetközileg is elismert iskolákkal - tanárokkal való együttműködés.  Magyarországi stílusszervezetünk több mint 30 éves. Egyesületünk, melyben magasan képzett tanárok foglalnak helyet 2016-ban alakult, azzal a céllal, hogy Újpalotán is mindenki számára elérhető legyen a Goju-Ryu karate.

Karate edzés 15. kerület 3

Goju-Ryu

Tradicionális Okinawai Goju-Ryu karatét oktatunk. Nem versenyeztetünk, nem a medálok elérése, vagy mások versenyen történő legyőzésére koncentrálunk, hanem hogy önmagunkhoz képest legyünk képesek fejlődni, és magunkból a maximumot kihozni. Esetenként háziversenyen vagy játékos formában, s természetesen a vizsgákon mindenki megmérettetheti magát, s a kívülállók számára is látható a fejlődés.

Karate edzés 15. kerület 4

Sikereink

A sikert nem érmekben és kupákban mérjük. Sikereinket leginkább a magasrangú tanítványkáinkban, mesterekben tudjuk mérni, akik már 15-20 éve is folyamatosan és aktívan eddzenek, vagy azon gyerek tanítványokban, akik 3-4 évesen elkezdve a karatét, már felnőttként is aktívan eddzenek. Nagyon jó látni, hogy az a tudás, amit átadunk, az érték, az, hogy a család minden tagja nálunk együtt tud edzetni, fejlődni. Önismeret, önbizalom, stresszkezelés, összpontosítás, konfliktuskezelés, kudarctűrés – ezek, fejlesztése - kezelése számunkra a legnagyobb siker.

Célunk

Harcművészetet és annak minden hozzáadatt értékét széles körben megismertetni, nemtől, kortól vagy egészségi állapottól függetlenül. Célunk, hogy tanítványaink így az edzőtermen túl, az élet minden területén – iskolában, munkában és magánéletben – hasznosítani tudják az itt tanultakat, s képesek legyenek helyes döntéseket hozni, megtalálják az életben a saját útjukat, és sikeres emberré váljanak.

Edzéseinken megtanulod, hogyan legyél képes megvédeni magad, hogyan tudj túllépni korlátaidon. Ha már elmúltál 5 éves , és szeretnél egy jó helyen edzeni, ahol nem csak ugrabugrálnak, akkor itt a helyed! Rengeteg remek program vár téged is. Célunk, hogy tanítványaink így az edzőtermen túl, az élet minden területén – iskolában, munkában és magánéletben – hasznosítani tudják az itt tanultakat, s képesek legyenek helyes döntéseket hozni, megtalálják az életben a saját útjukat, s  sikeres emberré váljanak.

A karate  kombinálja az összes technikát, és megtanít arra, hogy minden mozdulatot teljes fizikai és szellemi koncentrációval hajtsunk végre. 

A jó edzés természetes következménye, hogy felemeli a testet és a szellemet a maximális kontroll, önkritika és megértés szintjére

A mindennapi edzések tapasztalataival a harcművész mélyebb ismereteket szerez az emberi érzésekről, sikerekről és bukásokról, ami a testet és lelket egyaránt erősíti.

Ha a versenyzés már nem motivál!

Az évek múlásával, eljutunk oda, hogy már nem az számít, hogy versenyezzünk. Túllépünk azon - Mi azon szerencsés, és különleges egyesületek közé tartozunk, akik nem a versenyzést helyezik előtérbe. Ha úgy érzed a versenyzés már nem a te világod, itt a helyed!

 

Sensei Tóth István, 4. dan, Harcosok Családja Harcművészeti Egyesület, FB/Harcosok Családja, www.karateoktatas.hu

Budapest, 15. kerület, Thököly u.  77  

+36 70 333 3383

Budapest XV. kerület karate, önvédelem gyerekeknek, gyerek karate rákospalota , karate gyerekeknek
Karate edzés 15. kerület 5

Felnőtt és gyerek edzések

Szerda 18:00 – 19:30
Péntek 18:00 – 19:30​

Karate do international

Nemzetközileg elismert karate tanárok.

Nemtől és kortól függetlenül jelentkezhetsz edzéseinkre!

Légy te is részese egy remek csapatnak!