Gyerek karate – önvédelem oktatás

Már 5 éves kortól elkezdhető

Nem számít hány éves vagy, hidd el! Az edzések során nemtől és kortól függetlenül képes leszel kihozni magadból a maximumot!

A gyerek karate – önvédelmi edzéseken, a karate technikák által, egy olyan mozgás – koordinációs feladatok – támadó védekező mozdulatokat tanulhatnak, mely által erőnlétük, kitartásuk növekszik, koncentrációs – koordinációs képességük javul. Probléma megoldó képességük, és önismeretük is jelentősen nő. A gyerekek nem verekedni tanulnak, hanem azt, hogy hogyan kezeljenek különböző konfliktusokat, problémákat, saját környezetükben. 

Erősebb vagy mint gondolod!

Karate edzéseink során nem csak magabiztosabb és határozottabb leszel, de megtanulod megvédeni is magad!

Slow motion – karate

Lépj túl korlátaidon

Légy magabiztos, és határozott! Edzéseink során nem csak megtanulod hogyan kell ütni, rúgni, hanem határozottságot, és önismeretet is tanulsz, így képes leszel túllépni saját korlátaidon!

ONVEDELEM_UJPALOTA

Nem az erő számít

Ne légy áldozat! Akkor jó egy önvédelmi technika, ha működik! Ha megtanulod, hogy minimális erővel is működő fogásokat használj, akkor az erő már nem számít! Ne az erő domináljon, hanem a technika!

ONVEDELEM_CIKK_BUDAPEST

Tanulj hatékony önvédelmet

Hatékony, mindenki által megtanulható mozgásforma. Taktikai és Stratégiai ismeretek, hogy még jobb legyél!

Minden kisgyerek számára fontos a mozgás és hogy kisiskolás korukra mozgásuk és koordinációs képességük megfelelő legyen. A karate segít minden gyerek számára a koncentrációs – koordinációs képességük javításában, a problémamegoldó képességüket és önismeretüket is fejleszti. 

Edzéseinken a gyerekek nem verekedni tanulnak, hanem azt, hogy hogyan kezeljenek különböző konfliktusokat, problémákat a saját környezetükben. Ezért fontos minél korábban elkezdeni a karatét. Stílusunk nem versenysport, hanem harcművészet. 

Edzéseinken a gyerekeknek nem egymást, hanem saját magukat kell egy kicsit legyőzniük. Célunk, hogy minden edzésen tanuljanak újat és minden edzésen jól érezzék magukat.

Karate edzések XV . kerület

Száraznád u. 5. (Nyírpalota u. 38-40 )
Edzéseket vezeti: Sensei Tóth István
+36 20 982 3114

Vélemény, hozzászólás?