Karate újra nyitás

Várunk téged is újra induló karate edzéseinken

Indulás. 2021.06.02

Gyere és kezdj el karatézni velünk! Karate edzésink immár újra látogathatok Budapest XV kerületi dojonk szeretettel vár minden lelkes gyereket és felnőttet akik szeretnének megismerkedni egy harcművészettel, amely nem a versenysportot részesíti előnyben.

Törekszünk arra, hogy mindenki a saját szintjének megfelelő ütemben tudjon fejlődni, ezért vegyes és szeparált csoportokban is dolgozunk, aminek rengeteg pozitív és egészséges haszna van. Sokkal valóságosabb környezetben tud mindenki tanulni és fejlődni egy olyan családbarát környezetben, ahová a család minden tagja képes tökéletesen beilleszkedni. Azt tanítjuk hogyan képes valaki továbblépni (testi, lelki, szellemi) korlátain, hogyan legyen képes tisztán és megfontoltan dönteni, a mai kihívásokkal teli világban.

A KARATE fejlesztő szerepe elismert mind fizikális mind szellemi téren. Nemcsak a gyermekek számára hasznos, de a felnőttek is egyre többen belátják fontosságát, hiszen a mai világban a KARATE biztosítja, a lehetőséget a napi stressz levezetésére. Az edzés után a tanítványok felfrissülnek és a feszültségek levezetésével újra képesek lesznek maximálisan teljesíteni munkábantanulásban és gyakorlatilag mindenben.

Karate újra nyitás 1

A karate harcművészet, amely nem a győzelmet keresi, hanem a személyiséget csiszolja azokkal a tapasztalatokkal, amiket a céltudatos edzéseken szerzünk. A karate kombinálja az összes technikát, és megtanít arra, hogy minden mozdulatot teljes fizikai és szellemi koncentrációval hajtsunk végre. A mindennapi edzések tapasztalataival a harcművész mélyebb ismereteket szerez az emberi érzésekről, sikerekről és bukásokról, ami a testet és lelket egyaránt erősíti, továbbá magasszínitű önvédelmi jártasságot is ad.

Harcművészetet és annak minden hozzáadatt értékét széles körben megismertetni, nemtől, kortól vagy egészségi állapottól függetlenül. Célunk, hogy tanítványaink így az edzőtermen túl, az élet minden területén – iskolában, munkában és magánéletben – hasznosítani tudják az itt tanultakat, s képesek legyenek helyes döntéseket hozni, megtalálják az életben a saját útjukat, és sikeres emberré váljanak.

A Harcosok Családja Harcművészeti Egyesület, edzésvezetője, Tóth István 4. dan-os karatemester aki már több mint 20 éve foglalkozik Goju-Ryu karatéval. Edzésein, – mellőzve a versenyeztetést – minden korosztály, legyen az 3 éves, vagy 70 éves, megkapja a fejlődéséhez szükséges iránymutatást, így mindenki előtt nyitott az út a fekete övig, és tovább.

Karate újra nyitás 2
Karate újra nyitás 3
Karate újra nyitás 4

Felnőtt  és gyerek edzések

Szerda 18:00 – 19:30
Péntek 18:00 – 19:30​

Edzésre az alábbi címen lehet jelentkezni

Újpalotai Ifjúsági Közösségi Tér

1156. Budapest, Száraznád u. 5

Tel: 06703333383

Az élő edzésekre a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően, 18 éves kor felett csak védettséget igazoló igazolvánnyal, vagy az azt kiváltó applikációval lehet jönni!

Vélemény, hozzászólás?