√Ėnv√©delmi kurzus

A Harcosok csal√°dja¬†egyes√ľlet kezdem√©nyez√©sk√©nt szeretn√©nk elind√≠tani √∂nv√©delmi kurzusunkat, ez fŇĎk√©pp nŇĎknek sz√≥lna, de sz√≠vesen vessz√ľk f√©rfiak jelentkez√©s√©t is. A kurzus c√©lja egy mindenki √°ltal k√∂nnyen haszn√°lhat√≥, hat√©kony √∂nv√©delem megtan√≠t√°sa, ak√°r elŇĎk√©pzetts√©g n√©lk√ľl is. A kurzus lehetŇĎs√©get biztos√≠t, hogy sokkal magabiztosabban √°lljunk a napi kih√≠v√°sok el√©.

Harcosok csal√°dja
√Ėnv√©delmi kurzus 1

A mai vil√°gban mindenkinek sz√ľks√©ge van arra, hogy megtudja mag√°t v√©deni, k√©pes legyen szabad akarat√°b√≥l d√∂nteni, f√©lelemtŇĎl mentesen.

Ezen kurzusok ifj√ļs√°gi klubok , nŇĎi csoportok , programj√°ba illeszthetŇĎ be legink√°bb, de ak√°r sportnap keret√©ben is lebonyol√≠that√≥, de b√°rmilyen √∂tletet sz√≠vesen fogadunk!

Amennyiben √ļgy √©rzed, hogy √©rdekelne egy ilyen k√©pz√©s t√©ged is, √ļgy k√©rlek oszd meg m√°sokkal , √©s kedveld oldalunkat.

https://www.facebook.com/karateoktatas
www.karateoktatas.hu

Amennyiben t√°mogatni szeretn√©d kezdem√©nyez√©s√ľnket, minden seg√≠ts√©get , t√°mogat√°st sz√≠vesen fogadunk, sajnos jelenleg nem rendelkez√ľnk az ehhez sz√ľks√©ges helys√©ggel, ez√©rt olyan lehetŇĎs√©get is keres√ľnk , ak√°r int√©zm√©ny, ak√°r civil szervezet, esetleg c√©gek form√°j√°ban, akik √∂r√∂mmel fogadn√°nak, √©s t√°mogatn√°nak egy ilyen felaj√°nl√°st!