Önvédelmi kurzus

A Harcosok családja egyesület kezdeményezésként szeretnénk elindítani önvédelmi kurzusunkat, ez főképp nőknek szólna, de szívesen vesszük férfiak jelentkezését is. A kurzus célja egy mindenki által könnyen használható, hatékony önvédelem megtanítása, akár előképzettség nélkül is. A kurzus lehetőséget biztosít, hogy sokkal magabiztosabban álljunk a napi kihívások elé.

Harcosok családja

A mai világban mindenkinek szüksége van arra, hogy megtudja magát védeni, képes legyen szabad akaratából dönteni, félelemtől mentesen.

Ezen kurzusok ifjúsági klubok , női csoportok , programjába illeszthető be leginkább, de akár sportnap keretében is lebonyolítható, de bármilyen ötletet szívesen fogadunk!

Amennyiben úgy érzed, hogy érdekelne egy ilyen képzés téged is, úgy kérlek oszd meg másokkal , és kedveld oldalunkat.

https://www.facebook.com/karateoktatas
www.karateoktatas.hu

Amennyiben támogatni szeretnéd kezdeményezésünket, minden segítséget , támogatást szívesen fogadunk, sajnos jelenleg nem rendelkezünk az ehhez szükséges helységgel, ezért olyan lehetőséget is keresünk , akár intézmény, akár civil szervezet, esetleg cégek formájában, akik örömmel fogadnának, és támogatnának egy ilyen felajánlást!