Sportágválasztó 2021

Látogass meg minket a 2021 Szeptember 10-11 -i sportágválasztón!

Minden évben, így most is megtalálsz minket a nagy Budapesti sportágválasztón. A magyar karateszövetség által támogatott eseményen most az olimpiai érmes Hárspataki Gáborral, illetve Fisher Mihály mellett a Magyar Karate Szövetség alelnökével Miskolci Attilával is beszélgethetsz, illetve képeket és autogramot is kérhetsz.

Edz velünk, légy a Harcososok Családja tagja te is!

Folyamatos élő közvetítés a következő facebook oldalon.

https://www.facebook.com/KDI-Sportágválasztó-710404553114330

A karate és ezen belül a mi csapatunk is egy család. Felnőttek és gyerekek, családok, kezdők és haladók, mesterek és tanítványok. Mi a Harcosok Családjának hívjuk magunkat. Egy családban vigyáznak egymásra, ahogy mi is vigyázunk az edzéseken, hiszen a célunk a közös gyakorlás, nem pedig a másik megsemmisítése. Edzéseink éppen ezért remek hangulatban telnek, legyen szó valamelyik budapesti edzőteremről, vagy akár bármelyik vidéki dojoról.

Megközelítésünkben a karate nem sport, hanem művészet, a karatékák pedig nem sportolók,  hanem művészek, akik saját határaikat kutatják egy olyan közegben, ahol a kemény munka közben kellemes és intelligens társaság veszi körül a gyakorlókat.

Célunk, hogy aki nálunk edzésre adja fejét, annak segítsünk az élet minden területén, hogy a karate által megtalálja és megvalósíthassa önmagát. A karate ehhez rengeteg eszközt ad.

Nem készülünk arra, hogy bárkit legyőzzünk. Mi a legfélelmetesebb ellenfél, saját gyengeségeink ellen küzdünk. A karate egy életforma, amit mindenki addig csinálhat, ameddig akarja. Kortól, nemtől, egészségi állapottól függetlenül bárkit szeretettel várunk. A sportkaratéban teljesen más a gondolkodásmód ,  a motiváció, és a harchoz való hozzáállás. Túl nagy a lemorzsolódási lehetőség a fizikai adottságok különbözősége miatt. Nálunk mindenki számít, kicsi, nagy, túlsúlyos, öreg, fiatal, vagy gyermek.

A legtöbb szülő számára nagyon fontos, hogy gyermeke rendszeresen mozogjon, sportoljon. Jobb a gyerekünket egy megbízható társaságban tudni, mint tablettel a kezében, vagy az utcán, plázában csavarogva.

​A karate nálunk nem csak egy mozgásfejlődési segítség vagy tömegsport, hanem nagyon komoly jellemfejlesztő elfoglaltság. Amellett, hogy elősegíti a helyes mozgáskoordináció kialakulását, segít a gyerkőcöknek, hogy az edzésen kívüli életben is könnyebben boldoguljanak. Az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket várjuk edzéseinken budapesti és vidéki edzőtermeinkben.

Vélemény, hozzászólás?