Sportágválasztó 2021 1

Látogass meg minket a 2021 Szeptember 10-11 -i sportágválasztón!

Minden évben, így most is megtalálsz minket a nagy Budapesti sportágválasztón. A magyar karateszövetség által támogatott eseményen most az olimpiai érmes Hárspataki Gáborral, illetve Fisher Mihály mellett a Magyar Karate Szövetség alelnökével Miskolci Attilával is beszélgethetsz, illetve képeket és autogramot is kérhetsz.

Edz vel√ľnk, l√©gy a Harcososok Csal√°dja tagja te is!

Folyamatos √©lŇĎ k√∂zvet√≠t√©s a k√∂vetkezŇĎ facebook oldalon.

https://www.facebook.com/KDI-Sportágválasztó-710404553114330

A karate √©s ezen bel√ľl a mi csapatunk is egy csal√°d. FelnŇĎttek √©s gyerekek, csal√°dok, kezdŇĎk √©s halad√≥k, mesterek √©s tan√≠tv√°nyok. Mi a Harcosok Csal√°dj√°nak h√≠vjuk magunkat. Egy csal√°dban vigy√°znak egym√°sra, ahogy mi is vigy√°zunk az edz√©seken, hiszen a c√©lunk a k√∂z√∂s gyakorl√°s, nem pedig a m√°sik megsemmis√≠t√©se. Edz√©seink √©ppen ez√©rt remek hangulatban telnek, legyen sz√≥ valamelyik budapesti edzŇĎteremrŇĎl, vagy ak√°r b√°rmelyik vid√©ki dojor√≥l.

Megk√∂zel√≠t√©s√ľnkben a karate nem sport, hanem mŇĪv√©szet, a karat√©k√°k pedig nem sportol√≥k,  hanem mŇĪv√©szek, akik saj√°t hat√°raikat kutatj√°k egy olyan k√∂zegben, ahol a kem√©ny munka k√∂zben kellemes √©s intelligens t√°rsas√°g veszi k√∂r√ľl a gyakorl√≥kat.

C√©lunk, hogy aki n√°lunk edz√©sre adja fej√©t, annak seg√≠ts√ľnk az √©let minden ter√ľlet√©n, hogy a karate √°ltal megtal√°lja √©s megval√≥s√≠thassa √∂nmag√°t. A karate ehhez rengeteg eszk√∂zt ad.

Nem k√©sz√ľl√ľnk arra, hogy b√°rkit legyŇĎzz√ľnk. Mi a legf√©lelmetesebb ellenf√©l, saj√°t gyenges√©geink ellen k√ľzd√ľnk. A karate egy √©letforma, amit mindenki addig csin√°lhat, ameddig akarja. Kort√≥l, nemtŇĎl, eg√©szs√©gi √°llapott√≥l f√ľggetlen√ľl b√°rkit szeretettel v√°runk. A sportkarat√©ban teljesen m√°s a gondolkod√°sm√≥d ,  a motiv√°ci√≥, √©s a harchoz val√≥ hozz√°√°ll√°s. T√ļl nagy a lemorzsol√≥d√°si lehetŇĎs√©g a fizikai adotts√°gok k√ľl√∂nb√∂zŇĎs√©ge miatt. N√°lunk mindenki sz√°m√≠t, kicsi, nagy, t√ļls√ļlyos, √∂reg, fiatal, vagy gyermek.

A legt√∂bb sz√ľlŇĎ sz√°m√°ra nagyon fontos, hogy gyermeke rendszeresen mozogjon, sportoljon. Jobb a gyerek√ľnket egy megb√≠zhat√≥ t√°rsas√°gban tudni, mint tablettel a kez√©ben, vagy az utc√°n, pl√°z√°ban csavarogva.

‚ÄčA karate n√°lunk nem csak egy mozg√°sfejlŇĎd√©si seg√≠ts√©g vagy t√∂megsport, hanem nagyon komoly jellemfejlesztŇĎ elfoglalts√°g. Amellett, hogy elŇĎseg√≠ti a helyes mozg√°skoordin√°ci√≥ kialakul√°s√°t, seg√≠t a gyerkŇĎc√∂knek, hogy az edz√©sen k√≠v√ľli √©letben is k√∂nnyebben boldoguljanak. Az √©rdeklŇĎdŇĎ gyerekeket √©s felnŇĎtteket v√°rjuk edz√©seinken budapesti √©s vid√©ki edzŇĎtermeinkben.

Vélemény, hozzászólás?